Can not read this email? click here.
 
Hunter Douglas
Façades
Exterior Sun Control
Ceilings
Interior Sun Control
Beautiful image
 
Penta College se odlučio za Panama Chrome zaštitu od sunca
 
Izvrsna zaštita od svjetla i topline, lagano održavanje i sjajan pogled prema vani. To su osobine koje je Penta Scala Rietvelden College u Spijkenisse tražio za svoja sjenila, a nova SunScreen Panama Chrome tkanina za unutrašnja rolo sjenila uspješno ispunila. Prije početka nove školske godine, 265 komada EOS®500 rolo sjenila s tkaninom Panama Chrome će biti montirano u novim učionicama kao alternativa za vanjske tende.
 
Pročitajte više o značajkama tkanine SunScreen Panama Chrome
 
Text block 1
 
SunScreen Panama Chrome 'najbolja u klasi' unutrašnjih sjenila
 
Nova SunScreen Panama Chrome tkanina je ultimativna tkanina za unutrašnju zaštitu od sunca. Najučinkovitije smanjenje topline: najmanje 75%. Najbolja kontrola odsjaja (glare): Klasa 3 za svaku dostupnu boju, uključujući i bijelu. Najbolji pogled prema vani: Faktor otvorenosti 3%.
 
Pročitajte više o SunScreen Panama Chrome
 
Text block 1
 
Unutrašnje rolo sjenilo nagrađeno za dizajn
 
EOS®500 rolo sjenilo ima lijep dizajn i može se modularno proširiti na mnogo načina. Ova značajka je već osvojila brojne dizajnerske nagrade za Hunter Douglas 'EOS®500’ sustave rolo sjenila. Sustav je dodatno poboljšan tako da je EOS®500 pogodan ne samo za relativno velike prozore, nego i za one manje - i to po atraktivnim cijenama. Osim toga, sustav se također brzo i jednostavno montira.
 
Otkrijte sami više o EOS®500 sustavu rolo sjenila
 
Text block 1
 
Savjet od strane Hunter Douglas Architectural
 
Tkanine su funkcionalni pokretač sve većeg udjela u današnjim rješenjima i stoga kritična komponenta u udobnosti i konceptu energije pojedine poslovne zgrade. Iskoristite naše znanje i stručnost za savršenu kontrolu svjetla i ne ustručavajte se kontaktirati nas. Idemo graditi zajedno.
 
Kontakt
 
Provjerite više inspirativne slike od projekata nakon
 
Project picture
 
 
Project picture
 
 
Project picture
 
 
Project picture
 
 
PinterestLinkedin
©2018 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.