Can not read this email? click here.
 
Hunter Douglas
Façades
Sun Louvres
Ceilings
Beautiful image
 
Nova brošura kao izvor inspiracije
 
Hunter Douglas Architectural ponuda fasada, koja se sastoji od QuadroClad® fasade sa sačastom ispunom, kazetirane fasade, fasade otvorene strukture i fasade po narudžbi, objedinjena je i prezentirana u potpuno novom i inspirirajućem časopisu. Nema dizajnerskog izazova koji je prevelik za nas, bilo unutrašnji ili vanjski.
 
Preuzmite Vodič o fasadama
 
Text block 1
 
Izvrsna fasada za sve građevine
 
Tražite li originalnu fasadu koja se zaista ističe? Hunter Douglas Architectural predstavlja QuadroClad fasadni sistem: lagana i izdržljiva aluminijska fasada. QuadroClad paneli su u potpunosti proizvedeni u našem pogonu, te se rade po mjeri u raznim dimenzijama, uključujući i ekstra velike duljine panela.
 
 
Text block 1
 
Savršena ravnoteža između stila i izvedbe
 
Hunter Douglas Architectural sistemi kazeta su isplativa fasadna i stropna rješenja koja ne rade kompromise na području tehničke izvedbe. Ovaj jedinstven sistem je na raspolaganju u širokom opsegu boja i materijala, za savršenu ravnotežu između stila i izvedbe.
 
 
Text block 1
 
Iznimno prilagodljiv sistem
 
Hunter Douglas Architectural ponuda fasada otvorene strukture je idealna za primjenu na ravnim i zakrivljenim fasadama ili pod kutevima. Ovaj sistem stvara elegantan i prozračan izgled.
Ovi proizvodi se mogu koristiti za fasade, ventilirane lamelirane dijelove, te kao sistem zaštite od sunca.
 
 
PinterestFlickrLinkedin
©2018 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.