Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Interior Sun Control
Exterior Sun Control
Walls
Beautiful image
 
Material Xperience – 6 t/m 10 februari 2017
 
Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze stand tijdens Material Xperience 2017. Wij tonen tijdens deze beurs onze innovaties op gebied van Plafonds (stand D8) en Façades (stand C16).

Material Xperience vindt plaats van 6 t/m 10 februari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Vraag uw gratis toegangskaarten aan via onderstaande link. Wij zien u graag tijdens Material Xperience 2017!
 
GRATIS TOEGANG MX 2017
 
Text block 0
 
HeartFelt®, the ceiling that had to be made (stand D8)
 
Hunter Douglas Architectural voegt HeartFelt® toe aan haar plafondprogramma. Vervaardigd uit vilt, met design als inspiratiebron en vanaf nu beschikbaar als lineair plafondsysteem waarbij akoestiek en design zijn verenigd.
 
HeartFelt®
 
Text block 1
 
QuadroClad® QC50 - Hét perfecte basis panel (stand C16)
 
QuadroClad® QC50 is het Basic gevelpaneel van Hunter Douglas Architectural. Het paneel is ‘made to measure’ en leverbaar in alle kleuren uit de QuadroClad® kleuren range. De kracht van dit QC50 paneel is zijn ogenschijnlijke eenvoud, waardoor het zowel interieur als exterieur toepasbaar is.
 
QuadroClad®
 
Text block 2
 
Blijf op de hoogte van Hunter Douglas Architectural
 
Volg ons en blijf op de hoogte van ons product- en bedrijfsnieuws. U vindt informatie over onze innovaties, evenementen, video’s, nieuwste updates en inspirerende foto’s. Klik op de ‘Volg ons’-knop en blijf verbonden met onze activiteiten.
 
Volg ons
 
PinterestFlickrLinkedin
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.