Can not read this email? click here.
 
Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Interior Sun Control
Exterior Sun Control
Walls
Beautiful image
 
SunScreen Panama Chrome „Най-добрите в класа“ интериорни щори
 
Отлична изолация от светлина и топлина, лесна поддръжка и страхотна гледка навън. Това са качествата, които Колежът Penta Scala Rietvelden в Spijkenisse търсеше в щорите и новият плат SunScreen Panama Chrome за вътрешни ролетни щори удовлетвори изискванията. Преди да започне учебната година в новите класни стаи ще бъдат сглобени 265 EOS®500 ролетни щори с плат Panama Chrome като алтернатива на външни сенници.
 
Прочети повече за характеристиките на SunScreen Panama Chrome
 
Text block 0
 
SunScreen Panama Chrome: отлично редуциране на топлината и светлината в интериора
 
Новият плат SunScreen Panama Chrome е най-новият плат за интериорни щори. Най-ефективно редуциране на топлината: поне с 75%. Най- добър контрол на отблясъците/заслепяването: Клас 3 за всички налични цветове, включително бяло. Най-добра гледка навън: фактор на прозрачност 3%.
 
Прочети повече за SunScreen Panama Chrome
 
Text block 1
 
Ролетна щора с всепризнат/награден дизайн
 
Ролетната щора EOS®500 е с красив дизайн и богата програма от модулни варианти. Тази програма вече е спечелила редица награди за дизайн за Hunter Douglas' EOS®500 системи от ролетни щори. Системата е допълнително подобрена, така че EOS®500 е подходяща не само за големи прозорци, но също и за по-малки – и всичко това на атрактивна цена. В допълнение системата е бърза и лесна за сглобяване.
 
Отрийте системата ролетни щори EOS®500 сами на
 
Text block 2
 
Консултирайте се с Hunter Douglas Architectural
 
Платовете са функционалният двигател на все по-увеличаващия се брой съвременни решения и са ключов компонент в общата концепцията за комфорт и енергийна ефективност на офис сградите. Използвайте нашите познания и опит за перфектен контрол на светлината и не се колебайте да се свържете с нас. Нека да строим заедно.
 
контакт
 
Проверете още вдъхновяващи снимки на следните проекти
 
Project picture
 
 
Project picture
 
 
Project picture
 
 
Project picture
 
 
PinterestLinkedin
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.