Приятно място да се изчака и да се отпуснете.
Can not read this email? click here.
 
Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Interior Sun Control
Exterior Sun Control
Walls
Beautiful image
 
300C подобрява средата в конектора към летището в Брюксел
 
Hunter Douglas наскоро инсталира таван 300C на летището в Брюксел. В конектора, сграда, която служи като връзка към терминала, таванът с цилиндрична форма привлича окото и същевременно редуцира шума от самолетните двигатели, допринасяйки за комфорта на пътниците.
 
Снимки от обекти
 
Text block 0
 
Спокойно но и вълнуващо изживяване
 
Таваните Hunter Douglas® са идеалното решение за пространства изпълнени едновременно с много туристи. Предлагат се безкрайни възможности за проектиране на метални, дървени и текстилни тавани, благодарение на широка гама от системи, цветове и покрития.
 
Уебсайт
 
Text block 1
 
Акустика и естетика в едно
 
За туристите, летищата и гарите са много повече от място където се продвижвате от точка А до Б. Положителното преживяване докато се намират в тези сгради става все по-важно за тях. В отговор на това, Хънтър Дъглас е разработил системи окачени тавани, които съчетават акустика и естетика, за да се гарантира на всички гости приятен престой.
 
Импресии от обществения транспорт
 
Text block 2
 
Бъдете в крак с Hunter Douglas Architectural
 
Последвайте ни в LinkedIn, за да следите новостите за нашите продукти и актуалните новини за компанията. Ще намерите информация за нововъведения, събития, видео и актуализирана информация, както и вдъхновяващи снимки. Вие просто трябва да кликнете на "Последвайте ни" бутона, за да останете свързани с нас.
 
Последвайте ни
 
PinterestFlickrLinkedin
©2021 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.