Can not read this email? click here.
Hunter Douglas
Запознайте се с окачените тавани Luxalon BXD
CeilingsInterior Sun ControlExterior Sun ControlFaçades
Акустичен таван трансформиращ пространството
Новата система окачени тавани на Hunter Douglas Luxalon BXD впечатлява с уникални акустични характеристики и триизмерен дизайн, особено подходящи за големи отворени пространства с високи шумови нива като летища, търговски центрове и конферентни зали.
Повече информация
и видео
Оптимално звукопоглъщане в сгради с термо-активирани бетонни конструкции
Изтеглете брошурата
Звукопоглъщането (до ……= 0,85) при на таваните BXD е оптималното решение за помещения с висок шум. Същевременно използването на Luxalon BXD прави възможно постигането на високи акустични показатели и покриване на подовата конструкция отдолу с висок клас окачен таван без да променя показателите на климатичната система при сгради с термо-активираната бетонна конструкции. Съществен принос за постигане на този резултат са отворените фуги между ламелите (30мм), чрез които се постига високо звукопоглъщане и които позволяват оптимално преминаване на охладения или топъл въздух.
Дизайн с безкрайни триизмерни комбинации
Поръчайте Вашата мострена кутия
Ламелите BXD се предлагат в три ширини 30, 80 и 180 мм с дълбочина на профила 20 мм: B ламели и с дълбочина на профила 40 мм: BD ламели от програмата окачени тавани Multipanel на Hunter Douglas. Чрез уникалното съчетаване на различни елементи се създават високо-функционални и неповторими дизайнерски решения. 20 милиметровата фуга може да бъде отворена, затворена с профил или в нея да бъде интегрирана системата за осветление Luxalon LightLines, която да подсили обемния ефект. С използването на богатата гама цветове може да се постигне всеки ефект и дизайн според вашите представи.
©2021 Hunter Douglas | All rights reserved. | Click here to unsubscribe.