Can not read this email? click here.
 
Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Interior Sun Control
Exterior Sun Control
Walls
Beautiful image
 
Нов каталог като източник на вдъхновение
 
Боатото портфолио от фасадни системи на Hunter Douglas Architectural Façade , състоящо се от QuadroClad® Honeycomb, Single Skin, Open Structure и други произведени по специален дизайн, е събрано и представено в абсолютно ново изключително полезно за вдъхновение списание. Вече нито едно предизвикателство в дизайна не е твърде голямо, било то интериорно или екстериорно приложение.
 
Свалете Каталога за Фасадите
 
Text block 0
 
Впечатляваща фасада за всяка сграда
 
Търсите ли оригиналната фасада, която наистина се откроява? Hunter Douglas Architectural ви представя QuadroClad® Фасадна система. Лека и издържлива алуминиева фасада. Панелите QuadroClad® са изцяло собствено оригинално производство и могат да бъдат изпълнени в голямо разнообразие от размери, включително и много надхвърлящи стандартно срещаните.
 
 
Text block 1
 
Перфектният баланс на стил и изпълнение
 
Системата Single Skin от Hunter Douglas Architectural е икономически ефективно решение за фасадата и за окачения таван, което не прави никакъв компромис в техническо отношение. Тази уникална система е налична в много различни размери, модули, цветове и материали, като постига перфектен баланс между стил и изпълнение.
 
 
Text block 2
 
Много флексибилна система
 
Системата Hunter Douglas Architectural Open Structure е идеалния избор при прави и извити фасади или наклонени. Системата създава елегантен и лек архитектурен облик. Различните варианти могат да бъдат ползвани както за фасади и вентилиращи решетки, така и като слънцезащитна система.
 
 
PinterestFlickrLinkedin
©2021 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.