Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Interior Sun Control
Exterior Sun Control
Walls
Beautiful image
 
Baffles Tavola Straight & Level окачени тавани
 
Таваните от вертикални плоскости Baffles са идеални за подобряване на акустиката и контрол на шума в общите части. От гледна точка на дизайна, Baffles създават пространственa линейна структура с впечатляващ външен вид. Практично и лесно над тавана се интегрират инсталаци като осветление, климатизация, окабеляване и спринклерни системи, като същевременно се осъществява лесен достъп до тях.
 
Контакт
 
Text block 0
 
Защо Baffles Tavola™ Straight?
 
Системите Tavola ™ Straight Baffle се състоят от богата гама таванни конструкции. Плоскостите са с ширини 20, 30, 40 и 50 mm и височини от 50 до 300 mm с променливо разстояние между тях. Създайте своето собствено пространствено усещане с нашата богата гама от цветове, дървесен финиш (интериор и екстериор) и опции от неръждаема стомана. Истинска свобода на дизайна.
 
Tavola™ Straight
 
Text block 1
 
Защо Baffles Tavola™ Levels?
 
Системата Levels е комбинация от вертикални плоскости идентични ширини и с различни височини. Тази комбинация води до живописен "ландшафтен" дизайн в тавана. Плоскостите могат да се доставят и в различни цветове или дървесен финиш.
 
Tavola™ Levels
 
Text block 2
 
Pinterest
 
Следвайте ни в Pinterest, за да намерите и запазите вдъхновяващи проекти и продуктови снимки от архитектурната библиотека "Хънтър Дъглас". Pinterest е идеалната социално-медийна платформа за организиране и споделяне на онлайн архитектурни изображения, които ви интересуват или вдъхновяват. Ще се видим онлайн.
 
Следвайте ни
 
PinterestLinkedin
©2021 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.