Can not read this email? click here.
 
Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Interior Sun Control
Exterior Sun Control
Walls
Beautiful image
 
Решения с дървени тавани и стани
 
Нашата вдъхновяваща колекция от дървени тавани и дървени стенни системи осигурява на архитектите и дизайнерите устойчив продукт, който внася реален престиж в интериора на сградите. Разработена съвместно с архитекти и акустични инженери, нашите дървени тавани и стени създават естествено и удобно пространство с отлична акустика във всяка архитектурна среда.Тези системи тавани са идеални за конферентни зали, театри, училища, плувни басейни, ресторанти, магазини и офиси, както и всякаква среда, където е необходим висок акустичен комфорт.
 
Портофолио на дървените системи
 
Text block 0
 
Видове дървесина и финиши
 
Имате възможност да избирате от над 20 различни дървесни вида, всички със своите уникални характеристики. Дървените ламели могат да бъдат доставени с различна текстура, с гладка или с груба повърхност. Нашите дървени панели са покрити с висококачествен лак, който предпазва дървото от влага, прах и мръсотия.
 
Видове дървесина и финиши
 
Text block 1
 
Свобода на дизайна
 
Създайте дървени тавани по поръчка, които отговарят на изискванията на вашия проект. Нашите таванни системи, съчетани с уникалния вид на дървото, стимулират стремежа към креативност и свобода на дизайна.
 
Контакт
 
Text block 2
 
За творческо вдъхновение
 
Разгледайте редица наскоро завършени интериорни проекти за дървени тавани от цял свят.
 
Бъди вдъхновен
 
PinterestLinkedin
©2021 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.