Can not read this email? click here.
 
Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Interior Sun Control
Exterior Sun Control
Walls
Beautiful image
 
Представяне на окачения акустичен таван Tavola™
 
Hunter Douglas Architectural би искал да се извини за имейла, който ви беше изпратен във вторник, 26 февруари. Поради някои промени на нашия сървър изображенията не са се показвали и са предизвикали проблеми за определени получатели. Тези временни проблеми вече са отстранени, моля вижте пълния имейл по-долу. Съжаляваме за причиненото неудобство.

Hunter Douglas Architectural разшири своя асортимент от окачени акустични тавани, за да отговори на увеличаващото се търсене на тези универсални системи. Международната компания за архитектурни елементи въведе серията на окачените акустични тавани Tavola в портфолиото си – гама продукти, която осигурява на архитектите и интериорните дизайнери максимална свобода за създаване на изключителни тавани в произволно голямо или малко пространство.
 
Материал за медиите
 
Text block 0
 
Кратък преглед на продукта
 
Tavola е здрава и дръзка система, която се предлага в три композиционни решения: право, на нива и разходящо. Трите решения се предлагат в ширина от 20, 30, 40 и 50 мм, височина между 50 мм и 300 мм и профили с дължина до 5000 мм.
 
Страница с продуктите Tavola
 
Text block 1
 
Свобода на дизайна
 
Правите тавани Tavola предлагат един изчистен и отворен линеен дизайн, докато таваните Tavola на нива предоставят на дизайнерите възможност да създават релеф и ритъм, променяйки височината на елементите и разстоянията между тях. Разходящото решение Tavola представлява атрактивна система, състояща се от непаралелни, разходящи елементи.
 
Контакт
 
Text block 2
 
За вдъхновение
 
Нашата гама окачени акустични тавани Tavola се предлага в голямо разнообразие от цветове и има покритие, имитиращо както дърво, така и неръждаема стомана. Може да се проектират и специални елементи, които да задоволят всички изисквания за покритие, размери, форма и цвят.
 
Намерете вдъхновение
 
PinterestLinkedin
©2021 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.