Can not read this email? click here.
Hunter Douglas
Открийте нашите щори, окачени тавани, слънцезащитни системи и фасади
CeilingsInterior Sun ControlExterior Sun ControlFaçades
Приятно ни е да се представим!
Ние сме Hunter Douglas, глобален лидер на пазара на иновативни, висококачествени щори, системи за слънцезащита, окачени тавани и фасадни системи. Повече от 50 години, нашите продукти се прилагат успешно за постигане на устойчиви топлинен, акустичен и визуален комфорт в сградите. Благодарение на интензивното сътрудничество с архитекти, проектанти, инвеститори и изпълнители, нашите продукти винаги отговарят на най-високите експлоатационни изисквания. Можете да бъдете информирани за най-новите ни продукти и водещи проекти чрез нашия редовен бюлетин. Любезно Ви каним да се възползвате от него!
Щори
Интелигентни системи слънцезащитни щори с елегантен дизайн, които регулират или блокират естествената светлина и допринасят за създаване на оптимален топлинен и визуален комфорт. Нашите щори прецизно регулират количеството радиация проникваща през прозорците и способстват за постигане на висока енергийна ефективност на сградите чрез редуциране на разходите за климатизация.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Английска версия
Тавани
Hunter Douglas , предлага богата гама от системи окачени тавани от метал, текстил и дърво с разнообразни цветове и покрития, предоставяйки на архитектите възможност за уникални дизайнерски решения. Всички елементи от сградата работят заедно, за създаване на комфортна, здравословна и продуктивна среда. В тази хармония таваните HunterDouglas® допринасят за постигане на отличен дизайн, функционалност и комфорт.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Английска версия
Слънцезащитни системи
Архитектурните външни слънцезащитни системи са оптимален вариант за регулиране на слънчевата светлина и предпазване на сградите от прегряване, допринасящо за висок комфорт на обитаване и намаляване на отблясъците и заслепяването в интериора. Hunter Douglas има висока експертност и богат опит в интегрирането на слънцезащитните системи в архитектурата на сградата, което обогатява фасадното решение и осигурява ефективна слънцезащита.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Английска версия
Фасади
Кое е по-важно при проектиране на фасадата: функционалност или естетика? С фасадите Hunter Douglas , архитектите не е нужно да правят компромиси, тъй като те съчетават висока функционалност с уникален дизайн по неповторим начин като предлагат неограничена свобода на техническите решения и избор на материали от алуминий, керамика и естествена дървесина.
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ
Английска версия
Иновативните продукти създават иновативни проекти
©2021 Hunter Douglas | All rights reserved. | Click here to unsubscribe.