Hunter Douglas
Kom in aanraking met onze innovatieve materialen tijdens
‘De Week van de Bouw’!
CeilingsSun LouvresFaçades
Prikkel je zintuigen met Hunter Douglas
REGISTREER
Van maandag 9 februari tot en met vrijdag 13 februari staat de Jaarbeurs in Utrecht weer volledig in het teken van De Week van de Bouw. Voor een ieder die innovatieve materialen wilt ontdekken, heeft Hunter Douglas twee bijzondere producten voor u op de Material Xperience 2015 – The Five Senses in Hal 2.
Spits uw oren voor een ‘XLnt’ geluidsabsorberend plafond
XLnt
Wat betekent materiaalkeuze eigenlijk voor de geluidsomgeving? Hoe klinkt aluminium? En hoe klinkt beton? Op onze stand laten wij u graag ervaren wat ons nieuwste XLnt aluminium plafond – gebaseerd op technologie uit de luchtvaartindustrie – doet met de beleving van geluid in onze virtuele luchthaven. En met 74% gerecycled materiaal is dit plafond ook nog eens ‘excellent’ voor de omgeving. Heeft u hier wel oren naar? Ontmoet ons dan op onze stand in Hal 2!
Lichtwering door glasvezel?
REGISTREER
Ook voor diegenen onder ons die meer visueel ingesteld zijn, heeft Hunter Douglas een ‘schitterende’ noviteit in petto. Aanschouw zelf de uitstekende transparantie-eigenschappen van glasvezel, in ons nieuwste screendoek Screen Nature Ultimetal, gemaakt van 100% glasvezel . Dankzij de aluminiumreflecterende laag wordt ultieme wering tegen zonlicht geboden. Eerst zien, dan geloven? Oordeel het zelf met de Hunter Douglas Licht-Transparantie Box op onze stand.
Lezing: Ontwerpafwegingen voor functionele lichtwering
REGISTREER
Op maandag 9 februari om 16.00 uur verzorgt Hunter Douglas - in het kader van het thema Scholen - de lezing Ontwerpafwegingen voor functionele lichtwering. Als marktleider op het gebied van raambekleding delen wij graag onze kennis over invloeden van o.a. materiaalkeuze op visueel- en thermisch comfort in hedendaagse leef-, werk-, en leeromgevingen. De lezing is gratis te bezoeken, maar er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt u vooraf registreren voor gratis toegang tot de beurs via onderstaande link.
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved. | Click here to unsubscribe.