Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Sun Louvres
Walls
Beautiful image
 
A@W Rotterdam / september 2016
 
Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek op onze stand (98-99-100) tijdens Architect@Work. Dit evenement vindt plaats op 14 en 15 september 2016 in Ahoy te Rotterdam. Wij brengen u graag op ideeën door onze nieuwste innovaties te tonen waarvan u onderstaand een voorproefje aantreft.

Vraag uw gratis toegangskaarten aan via onderstaande link en gebruik code ‘28701’. Wij zien u graag op 14 en 15 september 2016 tijdens Architect@Work!
 
GRATIS TOEGANG ‘28701’
 
Text block 0
 
HeartFelt®, the ceiling that had to be made (stand 100)
 
Hunter Douglas Architectural voegt HeartFelt® toe aan haar plafondprogramma. Vervaardigd uit vilt, met design als inspiratiebron en vanaf nu beschikbaar als lineair plafondsysteem waarbij akoestiek en design zijn verenigd.
 
 
Text block 1
 
Gestroomlijnde vouwschermen; een lust voor het oog (stand 99)
 
Hunter Douglas® gemotoriseerde vouwschermen bieden een strak aantrekkelijk design met een hoogwaardige functionaliteit en optimaal comfort. De eenvoudig ogende, lichtgewicht, weersbestendige en onderhoudsvrije vouwschermen bieden in elk project een unieke invulling.
 
 
Text block 2
 
Panama Chrome; Excellente warmte- en lichtwering voor binnen (stand 98)
 
Het nieuwe doek SunScreen Panama Chrome is hét topdoek voor binnenzonwering met een vergelijkbare licht- en warmtewerende kwaliteit in vergelijking met buitenzonwering, i.c.m. het strakke modulaire EOS®500 rolgordijn systeem.
 
 
PinterestLinkedin
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.