Za daljnje informacije ispunite obrazac u nastavku ili nas kontaktirajte izravno na sljedeći broj
 
Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Sun Louvres
Walls
Beautiful image
 
Drvena stropna obloga i zidna rješenja
 
Naš inspiracijski asortiman drvenih stropnih i drvenih zidnih sustava osigurava arhitektima i dizajnerima održivi proizvod koji stvara pravi prestižni interijer objekta. Razvijeni u suradnji s arhitektima i inženjerima za akustiku, naši stropni i zidni proizvodi od drva stvaraju prirodan i udoban zvukoupojan prostor za različite tipove interijera. Ovaj stropni sustav idealan je za auditoriume, konferencijske dvorane, kazališta, škole, bazene, restorane, trgovine i urede ili u bilo kojem okružju gdje je preduvjet visoko akustična udobnost.
 
Portfolio Drva
 
Text block 0
 
Vrste i Završna obrada
 
Imamo više od 20 različitih vrsta drva za odabrati, od kojih svi imaju svoje jedinstvene karakteristike. Drvene letvice mogu biti isporučene sirove, fino piljene ili s grubo rezanom površinom. Završna obrada naših drvenih panela je premazana završnim visoko kvalitetnim lakom koja štiti drvo od vlage, prašine i prljavštine.
 
Vrste i Završna obrada
 
Text block 1
 
Sloboda Dizajna
 
Izradite prilagođene drvene stropove koji udovoljavaju zahtjevima vašeg projekta. Priroda naših stropnih sustava kombinirana s jedinstvenim izgledom drva potiče inspiraciju i slobodu dizajna.
 
Kontakt
 
Text block 2
 
Za inspiraciju
 
Pogledajte niz naših nedavno dovršenih projekata iz cijelog svijeta sa unutarnjom drvenom oblogom.
 
Budite inspirirani
 
PinterestLinkedin
©2023 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.