Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Sun Louvres
Walls
Beautiful image
 
Predstavljamo vam Tavola™ Baffle strop
 
Hunter Douglas Architectural želi se ispričati zbog e-pošte koja vam je poslana u utorak 26. veljače. Zbog nekih promjena na našem serveru slike se nisu prikazivale i uzrokovale su probleme za određene primatelje. Ti su privremeni problemi sada ispravljeni, u nastavku pogledajte e-poštu u cijelosti. Ispričavamo se zbog mogućih neugodnosti.

Tvrtka Hunter Douglas Architectural proširila je svoj asortiman Baffle stropova kako bi zadovoljila sve veću potražnju za tim svestranim sustavima. Ova međunarodna tvrtka za arhitektonske proizvode u svoj asortiman uvela je seriju Tavola Baffle stropova. Sada arhitekti i dizajneri interijera imaju potpunu slobodu kreiranja zapanjujućih stropova, kako u velikom, tako i u malom prostoru.
 
Novosti
 
Text block 0
 
Pregled proizvoda
 
Tavola je postojan i odvažan sustav u tri dizajna: ravan, u razinama i divergentan. Sva tri su dostupna u širinama od 20, 30, 40 i 50 mm, visinama između 50 i 300 mm i profilima do 5000 mm dužine.
 
Stranica Tavola proizvoda
 
Text block 1
 
Sloboda dizajna
 
Ravni Tavola strop je potpuno otvorenog linearnog dizajna, dok Tavola u razinama omogućuje dizajnerima kreiranje reljefa i ritma kroz visinu i nagib između pregrada. Divergentni Tavola strop je sustav primamljiv oku i sastoji se od neparalelnih, oprečnih pregrada.
 
Kontaktirajte nas
 
Text block 2
 
Za posebno inspirirane
 
Naš asortiman Tavola Baffle stropova dostupan je u širokom rasponu boja i uključuje obloge izgleda drveta i nehrđajućeg čelika. Također, moguće je dogovoriti projektiranje Baffle stropova po želji, svih vrsta obloga, dimenzija, oblika i boja.
 
Probudite inspiraciju
 
PinterestLinkedin
©2023 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.