Can not read this email? click here.
Hunter Douglas
Designers Saturday Oslo
CeilingsFaçades
Solskjerming
Solskjerming
Riktig valg av solskjerming gir en god regulering av den mengde sol og varme som treffer vindusflatene i våre bygninger. Vi kan tilby perfekt solskjermingskontroll i markedets beste kvalitet og innovative design! En god kombinasjon av innvendig og utvendig solskjerming gir energisparende og miljøvennlige bygg. Et godt inneklima og reduksjon av energiforbruk er vår miljøfremmende visjon!
Himling
Himling
God akustisk komfort i bygninger fremmer vår trivsel og vårt velvære. Hunter Douglas store utvalg av materialer, farger og design gir en utrolig mulighet for utforming av himlingsløsninger fra en enkelt produsent! Riktig valg gir optimale forutsetninger for støykontroll, luftkvalitet og lys - og varmeregulering, i tillegg til et individuelt tilpasset design!
Designers Saturday 5. og 6. september
Designers Saturday
Vi lever i en spennende tid, hvor stadig nye metoder og design utvikles. Hunter Douglas har sammen med kreative arkitekter og entrepenører, skapt unike bygninger over hele verden. Velkommen til en hyggelig fagprat på vår stand hos Norsk Moteforum, Sjølyst plass 3 under Designers Saturday!
©2021 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.