Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Sun Louvres
Walls
Beautiful image
 
Beleef onze innovaties tijdens de 9e Dag van de Afwerking
 
Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek op onze stand (82-87) tijdens de 9e Dag van de Afwerking. De 9e Dag van de Afwerking is dé vakbeurs voor de afwerkingssector en vindt plaats in Brussels Kart Expo te Groot-Bijgaarden. Zo’n 120 exposanten staan daar op dinsdag 29 november a.s. voor u klaar.
 
Schrijf u gratis in!
 
Text block 0
 
HeartFelt®, the ceiling that had to be made
 
Hunter Douglas Architectural voegt HeartFelt® toe aan haar plafondgamma. Vervaardigd uit vilt, met design als inspiratiebron en vanaf nu beschikbaar als lineair plafondsysteem waarbij akoestiek en design zijn verenigd.
 
 
Text block 1
 
Massief Houten Grill Plafondsysteem
 
De grill plafonds hebben een open karakter waardoor deze plafonds zeer geschikt zijn voor akoestische ruimten. Door een ruime keuze aan houtsoorten, afwerkingen en vrijheid in maatvoering zijn er tal van mogelijkheden voor de uitstraling van uw plafond. Daarnaast voldoet het plafond aan de strenge eisen op gebied van brandstabiliteit.
 
 
Text block 2
 
Baffle plafondsysteem durlum type POLYLAM®
 
Het verticale baffle plafondsysteem type durlum POLYLAM® combineert een lineaire uitstraling met een uitstekende geluidsabsorptie en is hierdoor uitermate geschikt voor toepassing in ruimtes met een hoog geluidsniveau zoals scholen, bibliotheken en lounges.
 
 
PinterestLinkedin
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.