Can not read this email? click here.
Hunter Douglas
Vouwschermen passen in elke gevel
CeilingsSun LouvresFaçades
Scherpe contrasten in gevels Fioretticollege
Bekijk info en foto’s
De horizontaal schuivende aluminium lamellenschermen van Hunter Douglas zijn misschien wel het opvallendste element in de gevels van het nieuwe Fioretticollege in Lisse. De twee meter hoge groen- en blauwgetinte schermen contrasteren in gesloten toestand scherp met de lichte gevelbekleding, maar passen juist weer goed in de groene omgeving van de school. Om het contrast met de vlakke gevel verder te vergroten, volgen de gesloten schermen een zigzaggend patroon. Over geveldynamiek gesproken!
Effectieve zon- en warmtewering
Zie alle mogelijkheden
De gepoedercoat aluminium panelen in de lamellenschermen van het Fioretticollege zijn voorzien van perforatie. Zodoende voorkomen ze directe zonnestraling op bijvoorbeeld smartboards en weren ze de via de ramen binnenkomende zonnewarmte effectief, zonder al het daglicht te blokkeren. De mate van perforatie van een scherm is naar wens aan te passen. Het resultaat: onder alle omstandigheden een thermisch en visueel comfortabel leef-, leer- en werkklimaat.
Altijd een passend vouwscherm
Krijg advies op maat
Met de gevel contrasterende of juist gelijksoortige materialen en bekleding, verticaal of horizontaal vouwend, handmatig bediend of volledig geautomatiseerd – de mogelijkheden met de vouwschermen van Hunter Douglas zijn vrijwel eindeloos. Uniek: het innovatieve harmonica-vouwsysteem maakt zelfs een volledig vlaksluitend scherm mogelijk dat als het ware versmelt met de gevel. Elk vouwscherm is een projectspecifieke oplossing die past bij alle wensen en eisen aan een hoogwaardig architectonisch ontwerp.
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved. | Click here to unsubscribe.