Can not read this email? click here.
Hunter Douglas
Beleef onze innovaties tijdens Architect@Work
CeilingsSun LouvresFaçades
IJzersterke noviteiten
Registreer u GRATIS (code 24751)!
Hunter Douglas nodigt u van harte uit voor een bezoek aan onze stands (90 en 91) op Architect@Work 2014, dat plaatsvindt op 23 en 24 april te Luxemburg (GHL). Hunter Douglas stelt er twee ijzersterke noviteiten voor: Luxalon® Brandstabiel strekmetaal is een gecertificeerd brandstabiel plafondsysteem dat design, functionaliteit, comfort en veiligheid combineert met eenvoudige installatie (zonder brandclips). Het QC200 gevelsysteem, een innovatie in het metalen QuadroClad® gevelgamma kenmerkt zich door extreem vlakke panelen, snelle (de)montage en een gesloten maar tegelijk geventileerd geveloppervlak.
Veilig en esthetisch
Bekijk info en foto’s
De opvallende visuele effecten en functionele toepassingen maken Luxalon® Brandstabiel strekmetaal plafonds van Hunter Douglas zeer geschikt voor onder meer warenhuizen, luchthavens en andere publieke ruimten. De plafonds zijn brandstabiel volgens NBN 713.020 en eenvoudig te installeren, zónder brandclips. De ruime keuze aan maasgrootten, kleuren en materialen bieden de architect een grote ontwerpvrijheid en de mogelijkheid om elk project een unieke uitstraling te geven. Wilt u met eigen ogen zien welke mogelijkheden dit plafondsysteem u biedt?

We ontvangen u graag op onze stand 90!
Visueel gesloten én ventilerend
Bekijk info en foto’s
QuadroClad® QC200 is een nieuw visueel gesloten gevelsysteem, gebaseerd op de geventileerde geveltechnologie. Het systeem kenmerkt zich door extreem vlakke gevelpanelen – zelfs bij grotere afmetingen (tot 1500 x 6000 mm) – die snel en eenvoudig en zowel horizontaal als verticaal zijn te monteren. Dankzij licht hellende voegen die in dezelfde kleur beschikbaar zijn als de panelen, is het gevelsysteem ventilerend maar is het gevelbeeld wél visueel gesloten. Meer weten over dé innovatie binnen het QuadroClad® gevelgamma?

We zien u graag op onze stand stand 91. Tot dan!
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved. | Click here to unsubscribe.