Can not read this email? click here.
Hunter Douglas
Zwevende lichtlaag boven de Maas
CeilingsSun LouvresFaçades
Het plafond als één groot armatuur
Meer info & foto’s
De Rotterdam – naar het ontwerp van Rem Koolhaas – is het grootste multifunctionele gebouw van Nederland. Voor deze reus aan de Maas heeft Hunter Douglas een speciaal plafond ontwikkeld: een verlicht dubbellaags plafond dat van buiten naar binnen doorloopt (met behoud van een uniforme uitstraling) en de plint optisch doet zweven.
Geëist: 50 jaar
Bekijk meer buitenplafonds
De grootste uitdaging die De Rotterdam met zich mee bracht in de ontwikkeling van het plafond, is zijn ligging aan de Maas. Hier hebben weersinvloeden door wind en water vrij spel. De duurzaamheidseis van de gemeente: het plafond en de constructie moeten 50 jaar bestendig zijn tegen storm en corrosie. Dankzij vele testen, berekeningen en de specialistische kennis van Hunter Douglas op het gebied van aluminium is ook aan deze zware kwaliteitsnorm voldaan.
+75 inspiraties uit de hele wereld
Interesse?
De Rotterdam is één van de vele projecten waarbij Hunter Douglas samen met architecten en ontwerpers om de tekentafel gaat om ideeën te verwezenlijken. Met systeemoplossingen op het gebied van raambekleding, plafonds, zonwering en gevels draagt Hunter Douglas bij aan het creëren van innovatieve, duurzame en comfortabele gebouwen. Met het New Impressions 2014 boek toont Hunter Douglas de meest opmerkelijke projecten wereldwijd en biedt hiermee architecten, interieurontwerpers en verwerkers inspiratie voor de projecten van vandaag én die van morgen.
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved. | Click here to unsubscribe.