Can not read this email? click here.
Hunter Douglas
Beleef onze innovaties tijdens Architect@Work
CeilingsSun LouvresFaçades
Standen vol inspiratie!
Registreer gratis
Voor architecten en voorschrijvers die graag op nieuwe ideeën komen, heeft Hunter Douglas een paar ijzersterke noviteiten in petto. De nieuwste uitvoering van de succesvolle QuadroClad® gevelreeks of de energie-efficiënte Buitenzonwering Helioscreen® ProScreen ZIP of het unieke Baffle plafondsysteem type durlum® POLYLAM®. Registreer u gratis en bezoek ons tijdens Architect@Work Liège op 28 en 29 mei 2015. Wij stellen onze noviteiten graag aan u voor op onze stands 133, 134 en 136.
Akoestische en flexibele Baffles
Meer informatie
De perfect lineaire uitstraling, de geïntegreerde led-verlichting en onbegrensde ontwerpvrijheid maken het HunterDouglas® Baffles plafondsysteem type durlum POLYLAM® veelzijdig. Uitstekende akoestische presentaties die een comfortabele rust brengen dààr waar het écht nodig is, vindt u terug op stand 134.
ProScreen ZIP, cocktail van efficiëntie en duurzaamheid
Meer informatie
De nieuwe generatie oprolbare en windvaste buitenzonwering voor optimale warmte- en lichtcontrole heet voortaan Helioscreen® ProScreen ZIP met onder meer de nieuwe Recess 95 kast. Het vernieuwde gamma doekkwaliteiten maakt ProScreen ZIP compleet om energie-efficiëntie en werkcomfort te optimaliseren. Bezoek ons op stand 133.
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved. | Click here to unsubscribe.