Can not read this email? click here.
Hunter Douglas
Hunter Douglas op de 8e Dag van de Afwerking | 28 oktober 2015
CeilingsSun LouvresFaçades
Beleef onze innovaties tijdens de 8e Dag van de Afwerking
Hunter Douglas nodigt u van harte uit voor een bezoek aan onze stand (75) op de 8e Dag van de Afwerking. De 8e Dag van de Afwerking is dé vakbeurs voor de afwerkingssector en vindt plaats in Brussels Kart Expo te Groot-Bijgaarden. Zo’n 120 exposanten staan daar op woensdag 28 oktober a.s. voor u klaar.
Ontdek design, functionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en comfort.
Tijdens de 8e Dag van de Afwerking, presenteert Hunter Douglas met trots o.a. 300C gebogen plafonds, houten plafonds en strekmetaal. Tevens zijn diverse producten uit het gamma van Hunter Douglas de afgelopen periode toegepast in bijzondere projecten welke op de stand zullen worden getoond. Het plafondgamma van Hunter Douglas is leverbaar in eindeloos veel kleuren, afwerkingen en materialen.
Gratis toegang tot de 8e Dag van de Afwerking!
GRATIS TOEGANG
Ontvang uw gratis toegangskaart door u vooraf te registreren via onderstaande button. Voor meer informatie over de 8e Dag van de Afwerking, bezoek dan de website van de 8e Dag van de Afwerking: www.dagvandeafwerking.be. Wij zien u graag tijdens de 8e Dag van de Afwerking op stand 75 en vertellen u graag meer over al onze plafondoplossingen!
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.