Can not read this email? click here.
 
Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Sun Louvres
Walls
Beautiful image
 
Penta College se odlučio za Panama Chrome zaštitu od sunca
 
Izvrsna zaštita od svjetla i topline, lagano održavanje i sjajan pogled prema vani. To su osobine koje je Penta Scala Rietvelden College u Spijkenisse tražio za svoja sjenila, a nova SunScreen Panama Chrome tkanina za unutrašnja rolo sjenila uspješno ispunila. Prije početka nove školske godine, 265 komada EOS®500 rolo sjenila s tkaninom Panama Chrome će biti montirano u novim učionicama kao alternativa za vanjske tende.
 
Pročitajte više o značajkama tkanine SunScreen Panama Chrome
 
Text block 0
 
SunScreen Panama Chrome 'najbolja u klasi' unutrašnjih sjenila
 
Nova SunScreen Panama Chrome tkanina je ultimativna tkanina za unutrašnju zaštitu od sunca. Najučinkovitije smanjenje topline: najmanje 75%. Najbolja kontrola odsjaja (glare): Klasa 3 za svaku dostupnu boju, uključujući i bijelu. Najbolji pogled prema vani: Faktor otvorenosti 3%.
 
Pročitajte više o SunScreen Panama Chrome
 
Text block 1
 
Unutrašnje rolo sjenilo nagrađeno za dizajn
 
EOS®500 rolo sjenilo ima lijep dizajn i može se modularno proširiti na mnogo načina. Ova značajka je već osvojila brojne dizajnerske nagrade za Hunter Douglas 'EOS®500’ sustave rolo sjenila. Sustav je dodatno poboljšan tako da je EOS®500 pogodan ne samo za relativno velike prozore, nego i za one manje - i to po atraktivnim cijenama. Osim toga, sustav se također brzo i jednostavno montira.
 
Otkrijte sami više o EOS®500 sustavu rolo sjenila
 
Text block 2
 
Savjet od strane Hunter Douglas Architectural
 
Tkanine su funkcionalni pokretač sve većeg udjela u današnjim rješenjima i stoga kritična komponenta u udobnosti i konceptu energije pojedine poslovne zgrade. Iskoristite naše znanje i stručnost za savršenu kontrolu svjetla i ne ustručavajte se kontaktirati nas. Idemo graditi zajedno.
 
Kontakt
 
Provjerite više inspirativne slike od projekata nakon
 
Project picture
 
 
Project picture
 
 
Project picture
 
 
Project picture
 
 
PinterestLinkedin
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.