Can not read this email? click here.
 
Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Sun Louvres
Walls
Beautiful image
 
Nova brošura kao izvor inspiracije
 
Hunter Douglas Architectural ponuda fasada, koja se sastoji od QuadroClad® fasade sa sačastom ispunom, kazetirane fasade, fasade otvorene strukture i fasade po narudžbi, objedinjena je i prezentirana u potpuno novom i inspirirajućem časopisu. Nema dizajnerskog izazova koji je prevelik za nas, bilo unutrašnji ili vanjski.
 
Preuzmite Vodič o fasadama
 
Text block 0
 
Izvrsna fasada za sve građevine
 
Tražite li originalnu fasadu koja se zaista ističe? Hunter Douglas Architectural predstavlja QuadroClad fasadni sistem: lagana i izdržljiva aluminijska fasada. QuadroClad paneli su u potpunosti proizvedeni u našem pogonu, te se rade po mjeri u raznim dimenzijama, uključujući i ekstra velike duljine panela.
 
 
Text block 1
 
Savršena ravnoteža između stila i izvedbe
 
Hunter Douglas Architectural sistemi kazeta su isplativa fasadna i stropna rješenja koja ne rade kompromise na području tehničke izvedbe. Ovaj jedinstven sistem je na raspolaganju u širokom opsegu boja i materijala, za savršenu ravnotežu između stila i izvedbe.
 
 
Text block 2
 
Iznimno prilagodljiv sistem
 
Hunter Douglas Architectural ponuda fasada otvorene strukture je idealna za primjenu na ravnim i zakrivljenim fasadama ili pod kutevima. Ovaj sistem stvara elegantan i prozračan izgled.
Ovi proizvodi se mogu koristiti za fasade, ventilirane lamelirane dijelove, te kao sistem zaštite od sunca.
 
 
PinterestFlickrLinkedin
©2023 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.