Ploče i Paneli - Uključite svoju kreativnost sa našim tehničkim znanjem kako biste stvorili upečatljive dizajne
Can not read this email? click here.
 
Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Sun Louvres
Walls
Beautiful image
 
Jedinstveni dizajn stropnih Ploča i Panela
 
Bez obzira na budžet možemo kreirati prilagođeni strop koji će pružiti optimalnu funkcionalnost. Naša ponuda ploča i panela (Tile & Plank) nudi neograničene mogućnosti stvaranja savršenog stropa. Naš tehnički odjel koji je izvrstan u razvoju vaših početnih ideja i naše dugogodišnje iskustvo pretvara arhitektonske crteže u stvarnost. Najnoviji proizvodni pogon kao i poznavanje rada s metalima daje nam prednost nad našim konkurentima sa ciljem da se vaš projekt isporuči na vrijeme i sukladno Vašoj specifikaciji. Za više informacija o našim prilagođenim Pločama i Panelima kliknite na gumb u nastavku.
 
Više informacija
 
Text block 0
 
Ploče po narudžbi
 
Konceptualizirajte svoj savršeni strop od ploča i pomoći ćemo vam da ga pretvorite u stropni sustav koji zadovoljava zahtjeve Vašeg projekta. Naši pločasti stropovi imaju kvadratni dizajn s panelima dostupnim kao perforirani ili ne perforirani. Ovaj robustan izgled može se dodatno poboljšati odabirom različitih dubina i udubljenja koja omogućuju stvaranje suptilnih uzoraka.
 
Više informacija
 
Text block 1
 
Paneli po narudžbi
 
Metalni paneli pružaju arhitektima svestran proizvod koji može stvoriti upečatljiv vizualni efekt za razne projekte unutarnjih metalnih stropova. Ovaj visoko funkcionalni strop dostupan je kao panel koji se može otvoriti (revizioni) i također može se ugraditi u sustav aktivacije klimatizacije kao dodatna opcija mogućnosti stropa. Širokim izborom uzoraka, oblika, materijala i boja svakom projektu može dati jedinstven izgled. Vi dizajnirate Vaš projekt, Mi stvaramo strop.
 
Više informacija
 
Text block 2
 
Pratite Hunter Douglas Architectural
 
Slijedite nas na LinkedInu kako biste pratili naše proizvode i vijesti o tvrtci. Naći ćete informacije o našim najnovijim zbivanjima, događajima, videozapisima i nadahnutim slikama koje odražavaju inovativnu prirodu naše stroge ponude. Samo kliknite gumb "Prati nas" da biste ostali povezani.
 
Prati nas
 
PinterestLinkedin
©2023 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.