Can not read this email? click here.
 
Hunter Douglas
Ceilings
Façades
Sun Louvres
Walls
Beautiful image
 
Baffles Tavola Ravni & Nivelirani Stropovi
 
Baffle stropovi su idealni za akustično pojačanje i kontrolu buke u javnim prostorima. S gledišta dizajna Baffle Stropovi stvaraju prostorni linearni uzorak s teškim izgledom. S praktičnog gledišta uz jednostavan pristup stropu, sa ovim stropom je vrlo lako sakriti instalacije iznad stropa, kao što su rasvjeta, klima uređaji, javne instalacije i sprinkleri.
 
Kontakt
 
Text block 0
 
Zašto Baffles Tavola™ Ravni?
 
Tavola ™ Ravni Baffle sustav sastoji se od čitavog niza stropnih izvedbi. Baffle lamele dolaze u širinama od 20, 30, 40 i 50 mm i visine od 50 do 300 mm s promjenjivim razmakom. Izradite vlastiti prostorni ugođaj s našom širokom paletom boja, izgleda od drveta (interijera i eksterijera) i opcija od nehrđajućeg čelika. Prava sloboda dizajna.
 
Tavola™ Straight
 
Text block 1
 
Zašto Baffles Tavola™ Nivelirani?
 
Naš sustav različitih Visina je kombinacija identičnih širina baffle lamela s različitim visinama. Ova kombinacija rezultira živahnim dizajnom krajolika u stropu. Ovi baffle stropovi također mogu biti isporučeni u mnogo različitih boja ili opcija izgleda drveta.
 
Tavola™ Levels
 
Text block 2
 
Pinterest
 
Pratite nas na Pinterestu da pronađete i spremite inspirativne projekte i slike proizvoda iz arhitektonske knjižnice Hunter Douglas. Pinterest je idealna platforma društvenih medija za organiziranje i dijeljenje online arhitektonskih slika koje smatrate zanimljivim ili inspirativnim. Vidimo se na mreži.
 
Prati nas
 
PinterestLinkedin
©2023 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.