Can not read this email? click here.
Hunter Douglas
Unieke plafonds met karakter
CeilingsSun LouvresFaçades
Innovaties op een hoger niveau
De NOA Plafond en Wand Jaardag 2013 was wederom een succesvol event waar wij met veel plezier onze plafondoplossingen aan u hebben mogen presenteren. Naast maarliefst zeven typen plafonds lieten wij u twee nieuwe typen plafonds met wel heel bijzondere eigenschappen zien. Ontdek hoe innovatieve producten tot innovatieve projecten leiden – en andersom!
XL akoestische plafondpanelen – oppervlakkige types
Extreem groot. Extreem vlak. Extreem stil. Ontworpen naar aanleiding van een XL innovatief project - de Amsterdamse Noord-Zuid lijn - en nu al een van onze grootste toppers. De samples worden nog geproduceerd, de brochures nog geschreven. U kunt een van de eerste zijn om deze grootheid te ontmoeten. Laat hier uw gegevens achter om een brochure sample aan te vragen.
Contact formulier
Toch liever ‘de diepte in’ met BXD multipaneel plafond?
Met de vijf lameltypen van het Luxalon Multipaneel plafond waren creatieve vlakverdelingen al mogelijk. We zoeken nu ook de diepte op en voegen drie nieuwe profielen toe: 30BXD, 80BXD en 130 BXD. Daarmee kunt u 3D-plafonds creëren met een spannende ruimtelijk aanblik. Bekijk hier alvast wat 3D impressies.

PDF BXD Ceilings
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved.