Can not read this email? click here.
Hunter Douglas
Massief Houten Grill plafondsysteem van Hunter Douglas voldoet aan de gestelde brandstabiliteitseis van 30 minuten
CeilingsSun LouvresFaçades
Massief Houten Grill Plafondsysteem
Het plafond bestaat uit massief houten latten die onderling gefixeerd worden door speciale deuvels. Door de ruime keuze aan houtsoorten, afwerkingen en vrijheid in maatvoering zijn er tal van mogelijkheden voor de uitstraling van uw plafond. Daarnaast voldoet het plafond aan de gestelde eisen op gebied van brandstabiliteit.

Hunter Douglas maakt voor zijn plafondsystemen van massief hout enkel gebruik van het beste hout. Daarnaast kunnen architecten en aannemers rekenen op een optimale ondersteuning bij het ontwerp. Hout zorgt immers niet alleen voor een natuurlijke en warme uitstraling maar is daarnaast erg duurzaam en heeft een minimale milieubelasting.
Brandstabiliteit
MEER INFO
Omdat de keuze voor hout extra aandacht vraagt voor brandveiligheid, is er een unieke draagstructuur en brandstabiele samenstelling ontwikkeld. De hoge performantie op gebied van brandstabiliteit is ook bewezen tijdens een succesvolle brandtest van het onafhankelijk instituut WarringtonFireGent (WRFGENT). Het Massief Houten Grill plafondsysteem beantwoordt aan de standaard Europese brandveiligheidsnorm EN13964 en de brandstabiliteitseis van 30 minuten volgens NBN 713.020.
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved. | Edit Account | Click here to unsubscribe.