Can not read this email? click here.
Hunter Douglas
Beleef onze innovaties tijdens Architect@Work
CeilingsSun LouvresFaçades
IJzersterke noviteiten
Lees meer over Architect@Work 2014
Voor architecten en voorschrijvers die graag op nieuwe ideeën komen, heeft Hunter Douglas in stands 109 t/m 112 op ARCHITECT@WORK 2014 in Ahoy’ Rotterdam een paar ijzersterke noviteiten in petto. Met onder meer het unieke Screen Nature Ultimetal rolgordijn van Luxaflex® Nederland – gemaakt van 100% glasvezel – die met haar hoog reflecterende metaallaag ultieme wering tegen de zon biedt. Duurzaam (het systeem kan bijdragen aan BREEAM certificering) en perfect geschikt voor projecten waar hoge eisen worden gesteld aan de technische prestaties.
Beleef de BXD plafonds
Bekijk hier de video
Een minstens zo opmerkelijke noviteit is het nieuwe Luxalon® BXD plafondsysteem. De aluminium plafondpanelen in diverse breedtes en hoogtes laten zich tezamen met de uitgebreide kleurencollectie eindeloos combineren. Dit plafondsysteem biedt de unieke mogelijkheid om – naar behoefte van de ontwerper – zelfs drie-dimensionale effecten in het plafond aan te brengen. Beleef nu zelf grenzeloze ontwerpvrijheid op onze stand 112!
Gebruik de toegangscode voor gratis entree op 17 & 18 september
Gratis toegang met code 29851
En we hebben nog meer productnieuws. Wat dacht u van dé innovatie binnen het QuadroClad® gevelgamma, de QC200. Dankzij de intelligente voegconstructie een nieuw, visueel gesloten – doch geventileerd – gevelsysteem. Licht, extreem vlak en extra grote paneel afmetingen tot 6 meter lengte. Of onze architectonische vouwschermen die met het openen en sluiten (nu ook volledig vlak) het gevelbeeld een geheel dynamisch aanzicht geven. U wordt nieuwsgierig? Gebruik code 29851 en registreer uzelf gratis. Tot dan!
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved. | Click here to unsubscribe.