Can not read this email? click here.
Hunter Douglas
Hunter Douglas op de Dag van de Afwerking | 31 oktober 2014
CeilingsSun LouvresFaçades
Alle materialen, kleuren en afwerkingen op stand 75
HunterDouglas® Plafonds is aanwezig op de “7de Dag van de Afwerking” op vrijdag 31 oktober 2014 aanstaande. Denkt u ons complete aanbod al te kennen? Wij verrassen u graag met nieuwe en ongekende mogelijkheden in materialen, kleuren en afwerking. Op onze stand nummer 75 vindt u ons volledige scala plafondsystemen in metaal, hout en textiel.
Plafonds portfolio
Strekmetaal in de “spotlight”
Een recente brandproef wijst uit dat ons strekmetaal plafond voldoet aan de brandstabiliteitsnorm. Het onafhankelijke laboratorium Warrington Fire testte met succes HunterDouglas® strekmetaal met twee maastypen. De panelen werden getest zonder brandclipsen voor een snelle en eenvoudige montage. Hunter Douglas stelt Strekmetaal graag aan u voor tijdens de “7de dag van de Afwerking”
Meer informatie
Gratis toegang tot heel veel inspirerend productnieuws
De “7de Dag van de Afwerking” is dé vakbeurs voor de afwerkingssector en vindt plaats in Brussels Kart Expo te Groot-Bijgaarden. Zo’n 120 exposanten staan daar op vrijdag 31 oktober voor u klaar. De toegang is gratis, mits u zich vooraf registreert. Op de beurssite vindt u meer informatie. Hunter Douglas vindt u alvast terug op stand nummer 75. Tot dan!
Schrijf u hier gratis in
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved.