Can not read this email? click here.
Hunter Douglas
Designers Saturday Oslo
CeilingsSun LouvresFaçades
Solskjerming
Solskjerming
Et riktig valg av solskjerming gir en betydelig forbedring av komfort og velvære for brukerne. Det rette produktet gir en god regulering av mengden sol og varme som treffer vindusflatene i våre bygninger. Vårt prisvinnende produkt, EOS 500 Rullegardinsystem, gir perfekt solskjermingskontroll med topp kvalitet og holdbarhet. Fra manuelle produkter til automatiserte systemer, kan vi tilby en overlegen løsning og et enestående utvalg av tekstiler som gir ulike løsninger av lys -, varme - og refleksdemping. Kombinasjonen av riktig valg og bruk av innvendige og utvendige produkter gir oss energisparende og miljøvennlige bygg. Godt inneklima og reduksjon av energiforbruk går hånd i hånd. Kvalitetssikring av inneklima gir bedre vilkår for brukerne, redusert energiforbruk gir bedre vilkår for planeten...!
Himling
Himling
God akustisk komfort i offentlige og private bygg, bidrar til å øke vårt velvære. Hunter Douglas store utvalg i himlingsløsninger gir arkitekter muligheter til å oppdage og utvikle design i et mangfold av materialer som f eks metal, tekstiler og tre. Vår store kolleksjon med ulike systemer, farger og utførelser, gir en utrolig valgmulighet av design fra en enkelt produsent! Alle elementer i en bygning skal fungere sammen for å skape et komfortabelt, sunt og produktivt innemiljø. Hunter Douglas himlingsprodukter hjelper arkitektene med støykontroll, bedre luftkvalitet, regulering av lys og varme, samt et innovativt veltilpasset design.
Designers Saturday 5. og 6. september
Designers Saturday
Vi er inne i en spennende tid for arkitekter, designere og utbyggere. I dag ser vi nye metoder og nye design som ikke tidligere var tilgjengelig. Over hele verden flytter Hunter Douglas fantastiske idèer fra tegnebrettet og ut i virkeligheten... Samspillet mellom arkitekter, materialvalg, funksjon og design, har skapt unike bygninger over hele verden. " Inspirerende miljø stimulerer kreativiteten og effektiviteten hos mennesker " Velkommen til til vår stand på DESIGNERS SATURDAY 5. og 6. september på Norsk Moteforum, Sjølyst plass 3
©2024 Hunter Douglas | All rights reserved.